Communicatie

'Make it happen'

Communicatie nodig?

Communicatie is belangrijk voor jouw organisatie. 

Denk hierbij aan externe en interne communicatie, wil jij zichtbaar zijn op sociale media, is jouw website wel helemaal gecheckt op spelling, of wil je vooral dat jouw medewerkers goed geïnformeerd worden. Het zijn allemaal belangrijke momenten dat je het verschil kan maken. Daarom is het van belang dat er over nagedacht wordt en je een onderbouwd plan hebt. Zeker als het gaat om sociale media. Wat kan ik hierin voor jou betekenen? 

  • Brieven opstellen en klaarmaken voor verzending
  • Het maken van een nieuwsbrief
  • Het up-to-date houden van jouw website
  • Het opstellen van een content kalender

Geeft het jou rust als je dit soort zaken uit handen kan geven. Kies dan vandaag nog voor de juiste oplossing en dat is mij inschakelen. Betrouwbaarheid is voor mij één van de belangrijkste kernwaarden, het is voor mij de basis van een duurzame samenwerking. Vind jij communicatie ook belangrijk voor jouw bedrijf en wil je dat dit goed geregeld is? Bel of mail mij en wij gaan samen kijken hoe ik hierin kan ondersteunen. 

HOE GAAT DIT IN ZIJN WERK?

Allereerst zullen we de eerste periode vaker overleggen, om te weten wat jij belangrijk vindt en welke activiteiten jouw prioriteit hebben. Daarna ga ik zorgen dat er een planning komt, zodat het samenwerken makkelijk gaat. Dan kan de samenwerking echt beginnen en gaan we zorgen voor een juiste communicatie en een succesvolle samenwerking.

Welk plan past bij jou?

Er zijn verschillende manieren om samen te werken. Ik kan mij voorstellen dat je niet altijd ondersteuning nodig hebt, of dat je nog niet kan overzien hoeveel ondersteuning je wilt afnemen. Hieronder heb ik 2 mogelijkheden waar je voor kan kiezen.

Strippenkaart

Abonnement