Even Voorstellen

'Life doesn't have to be perfect, to be wonderful'

Wie is Jacolien?

Genieten van het leven, daar ben ik op gaan focussen de laatste jaren. Je gaat pas echt beseffen wat belangrijk in het leven is als het leven soms niet zo perfect is. Ik ben in 2004 getrouwd en heb daarna 3 zoons gekregen. Ik ben enorm dankbaar dat wij als gezin gezond zijn. Het leven staat even stil als iemand waar je veel van houdt voor zijn leven moet vechten, dan weet je dat genieten van elke dag heel belangrijk is. 

Daarom heb ik gekozen voor mijn gezin en bouw ik nu aan mijn eigen bedrijf, waardoor ik volop kan kiezen voor mijn gezin, maar ook mijn klanten volledig van dienst kan zijn.

Jacolien Terlouw

Na mijn opleiding bij Schoevers ben ik gestart als directiesecretaresse. Na een aantal jaar werkervaring en verschillende opleidingen ben ik personeelsmedewerker geworden. In beide functies was het belangrijk dat ik snel kon schakelen en als het nodig was kon inspringen om de meest uiteenlopende taken op te lossen.

Ik ben namelijk een echte regelaar en ik geniet ervan als ik andere kan helpen. Als ondernemer heb je vaak weinig tijd en dus moet je keuzes maken. Ik vind het heerlijk als ik die keuzes voor jou makkelijker kan maken, door het regelwerk van jou over te nemen. Hierdoor zal je meer tijd krijgen voor jouw vak. Het is mooi als je in je kracht gaat staan, dan gaat jouw onderneming ook meer kracht uitstralen.

Betrouwbaarheid, openheid en humor, 3 belangrijke kernwaarden die maken wie ik ben. Als jij iets aan mij vraagt, wil ik dat je mij kunt vertrouwen. Openheid geven over wie ik ben en hoe ik werk, is voor mij een belangrijke basis voor een goede samenwerking. In dit alles is voor mij humor een belangrijke factor.

"Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd"​

Neem contact op met mij