Organisatie

'For every minute spent in organizing an hour is earned.'

Benjamin Franklin

Organiseren of werken aan de organisatie?

Organisatie is een breed begrip.

Maar als ik aan organisatie denk, gaat het snel over organiseren. Ik word heel blij van organiseren, zaken op orde brengen, maar zeker ook zorgen dat alle details voor een feest geregeld zijn. Ik geloof dat het voor medewerkers belangrijk is dat de organisatie waar ze werken streeft naar professionaliteit. Daarom breng ik graag orde in de personeelsadministratie, maar verzorg ik ook graag een goede in- en uitdiensttreding, een duidelijk personeelshandboek of misschien wel dat jaarlijkse personeelsuitje. Maar natuurlijk is naast het personeel nog veel meer te organiseren, ben jij nu degene die dat op zich neemt, maar niet de aangewezen persoon….

DAN IS HET NU TIJD om te kiezen voor de juiste oplossing en dat is mij inschakelen. Betrouwbaarheid is voor mij één van de belangrijkste kernwaarden, wil jij een goede werkgever zijn door betrouwbaar te zijn? Ik kan jou ondersteunen om te zorgen dat je bedrijf professioneler wordt. Het zorgt er ook voor dat jij meer tijd krijgt voor jouw echte werk. Je kan er van op aan dat alles wordt geregeld.

HOE GAAT DIT IN ZIJN WERK?

Allereerst zullen we de eerste periode vaker overleggen, om te weten wat jij belangrijk vindt en welke activiteiten jouw prioriteit hebben. Daarna ga ik zorgen dat er een duidelijke planning komt, zodat het samenwerken makkelijk gaat. Dan kan de samenwerking echt beginnen en gaan we zorgen voor een up-to-date agenda en een succesvolle samenwerking.

Welk plan past bij jou?

Er zijn verschillende manieren om samen te werken. Ik kan mij voorstellen dat je niet altijd ondersteuning nodig hebt, of dat je nog niet kan overzien hoeveel ondersteuning je wilt afnemen. Hieronder heb ik 2 mogelijkheden waar je voor kan kiezen.

Strippenkaart

Abonnement